FEW MORE SONGS TO GO – YEAAAAH!

J&ALOHA-shirt
We just wanted to inform you that, YEAAAAAH, there are only few more songs to sing and some backing vocals to be made, but all in all the whole new AHOLA-album is getting ready and finding its final form. We are all very excited about the songs, production, sounds, guitar solos…you name it. If you haven’t heard our first recording, Stoneface, get it – and get ready for something even better!

Halusimme vain kertoa teille että, YEAAAAAH, vain muutama lauluraita on tekemättä sekä erinäisiä taustalauluja, mutta kaiken kaikkiaan koko uusi AHOLA-albumi on lähellä valmista ja löytämässä lopullista muotoaan. Olemme erittäin innoissamme biiseistä, tuotannosta, soundeista, kitarasooloista…vaikka mistä. Jos et ole kuullut ensimmäistä albumiamme Stonefacea, hanki se – ja valmistaudu kuulemaan sen jälkeen vielä jotain parempaa!

6 Comments on “FEW MORE SONGS TO GO – YEAAAAH!

  1. Onpa MAHTAVA paita, mistä noita saa? Tahtoo! Ja hieno homma, että uusi levy on tuloillaan – ettei tarvitse Stonefacea ihan puhki kuluttaa, tai joululaulujakaan sentään ihan ympäri vuoden veivata. 😉 AHOLA on kyllä paras bändi ikinä! Tuskin maltan odottaa keikkojanne!
    Ja Jii… viattomasti vain joululevystäsi aloitin, sitten uppouduin YouTuben aarteisiin, ja nyt olet tainnut tehdä pesän sydämeeni… *nostaa kuviteltua hattuaan KORKEALLE* Enpä olisi arvannut, miten monipuolinen oletkaan. Kiitos! Iso hali!
    Oh, sorry, I should’ve written in English. I didn’t notice, I was so full of joy… 🙂
    Back to basics: can I buy that kind of AHOLA-shirt somewhere? I would be proud to wear one!

  2. Awesome news indeed 🙂 We cannot wait, we know it will be such an amazing album 😀

  3. Nice news. I`m waiting for that CD. There is still space in my suitcase for a couple of CDs… ;D

Leave a Reply